25.4.2014

Puutarhan matalille köynnöksille tuki

Vanha viinipulloteline on jäänyt meillä tarpeettomaksi, ja se löytyi varastosta penkoessani kirppikselle vietäviä tavaroita. Samantien näin viinipullotelineen mielessäni uudessa käytössä! Neljä ruukkuakin ovat itse asiassa kierrätysideologian mukaisia, koska talomme edellinen asukas oli aikanaan pois muuttaessaan jättänyt ne itselleen tarpeettomina kaappiin.

Tässä tämän kesän pieni hernefarmini:Viinipullotelineen puolesta vaikka köynnöstukenakin puhuvat sopiva korkeus ruukuille ja noin puolimetrisiksi kasvaville herneille. Telineen puu säilyy hyvänä, kun ei joudu suoraan mullan kanssa tekemisiin ja parvekkeen katoksen alla se ei pääse kastumaankaan. Vaikuttaisi ihan toimivalta, mikäli multamäärä riittää herneille? Katsotaan miten käy :). Olisihan tähän voinut istuttaa vaihtoehtoisesti jotain matalahkoja köynnöskukkiakin.

Laitoin tämän saman jutun pikkuplaneettaankin.3 kommenttia:

  1. Ihana kierrätysidea ! Kirpparitavaroita kannattaa näemmä katsoakin myös kierrätyssilmällä, itselläkin olisi tällanen projekti edessä, tavaran vähentämisprojekti, ainakin talon sisältä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä olisi tosiaan saada itselle turhat tavarat uusiokäyttöön tai sitten viedä kierrätykseen! Eivät liian täydet hyllyt ja kaapit mikään varsinainen ilonlähde ole :).

    VastaaPoista
  3. Niin kasarikamaa nämä viinipullotelineet :) Mahtanee jossakin nurkassa lojua meilläkin... Onpa idea valmiina jos jostakin tulee vastaan :)

    VastaaPoista

Olemme iloisia kaikista kommenteista, olet tervetullut uudelleen !