17.9.2013

Kivitolppa nro2

Joustinpatjan sisus voi taipua myös näin;Minulla sattui olemaan vain puolikas sisus, joten en saanut köynnöstukea siitä. Käyhän tämä näinkin:) Patja vain rullalle ja sido reuna kiinni rautalangalla. Sisään kannattaa laittaa rautatanko, minkä lyöt maahan tukevasti. Kiviä tolppa täyteen. Päällimmäiseksi tasainen kivi niin voit laittaa tolpanpäähän syksyllä lyhdyn ja kesällä kukkaruukun. Piikkilankaa voi kieputella myös lasipurkin ympärille. Pimeässä voi olla hauskan näköinen:)

8 kommenttia:

 1. Taas yksi hyvä idea joustinpatja verkolle!!

  VastaaPoista
 2. Kiitti ideasta, arvaappa kuka alkaa kääntämään patjaa rullalle kunhan sade lakkaa:))

  VastaaPoista
 3. Tuo rautalanka purkin ympäri -idea on hauska!
  Ja patjajousi taipuu näemmä moneksi :)
  Jos ei saisi noin tasaista lopputulosta, niin sen ympärille voisi laittaa kasvamaan vaikka jotakin köynnöstä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, voisi olla hieno kun köynnös kiemurtelisi ympärillä;)

   Poista
 4. Minä myös ihastuin tuohon piikkilanka lasipurkki lyhtyyn. Tykkään! Täytyykin kokeilla jossainvaiheessa. Olen jemmaillut lasipurkkeja lapsille askarteluun rautalankalyhtyjä varten. Piikkilankaa saannee maatalousrautakaupasta? Mukavaa päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piikkilankaa on myytävänä rautakaupoissa. Taitaa olla vain myynnissä täysinä kerinä. Jos jollain tuttavallasi on ollut joskus maatila, niin kannattaa kysellä myös sieltä. Nykyisin piikkilankaa käytetään tosi harvoin ja monilla maatiloilla lojuu piikkilankoja käyttämättöminä.

   Poista

Olemme iloisia kaikista kommenteista, olet tervetullut uudelleen !