21.7.2013

Kiviaskartelua

Tienristeyksessäni on ollut jonkin aikaa kanto, mikä on pistänyt silmääni. Ajattelin tehdä asialle jotain ja tässä lopputulos;


Tässä kuvassa on alkutilanne. Kanto näkyy kukkapylvääni edessä.

Laitoin minkkiverkkoa kaksinkertaisesti ja sidoin ne rautalangalla yhteen. Käytin verkkoa mitä sattui minulla ennestään olemaan. Jos ostat verkkoa tällaista koristetta varten, niin kannattaa kysyä myyjältä mitä vahvuutta kannattaa ostaa. Luulen, että kannattaa käyttää vahvempaa verkkoa ja varsinkin jos pylväs on korkeampi, niin voi olla että minkkiverkko ei kestä lumen painoa. Kanto jäi siis verkon sisään. Laitoin mansikkakangasta kannon ympärille maahan ja peitin sen myös kivillä. Kivipylvään päällä voi syksyllä polttaa kynttilälyhtyä. Talvella siinä on oiva paikka jäälyhdylle.

10 kommenttia:

 1. Ovat näyttävän näköisiä:)

  VastaaPoista
 2. Onpas mahtavanhieno oivallus kertakaikkiaan - hmm, mahtuiskohan omalle pihallekin tuollainen.. =)

  VastaaPoista
 3. Wau! Ompa hyvä idea! Olen niin kivihullu ja tämäpä on mieleeni.

  VastaaPoista
 4. Todella huippuidea ja upea toteutus!!!

  VastaaPoista
 5. Tätähän täytyy kokeilla!

  VastaaPoista
 6. hienosti toteutettu pylväs, otathan kyvan myös kun kynttilä ja jäälyhty asuisena;)

  VastaaPoista
 7. Ihana neronleimaus! Tuota on ehottomasti kokeiltava. Meillä on pari irtokantoa, toisesta oon tehny sammalpeikon samalla systeemillä, mutta toista oon potkinut aina pois tieltä, se kun ei tunnu löytävän paikkaansa. Siitä saisi tuommosen virityksen pihaan, varsinkin kun metallinkeräyksestä löysin ison kerän jotakin katiskaverkkoa ja meillä on iso kivikasakin pihassa. Mitään ei tarvitse siis ostaa edes. Kiitos ideasta :)

  VastaaPoista
 8. Hieno idea...ja kauniskin vielä....:)

  VastaaPoista
 9. Hieno ja hyvän näköinen idea. Olen katsellut esimerkiksi moottoriteiden varsille laitettuja kiviverkkosysteemejä ja miettinyt, miten sellaisen voisi toteuttaa kotipihassa. Sinä sen nyt keksit!

  VastaaPoista
 10. Tämä onkin kiva, uudenlainen blogi! Lisäsin sen suosikkeihini.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kaikista kommenteista, olet tervetullut uudelleen !