7.3.2013

Pienviljelijä

Kiitos, että pääsin mukaan tämän blogin kehittelyyn! Teillä oli niin mukavia ideoita ja juttuja, että innostuin.
Kevättä ja sulaa maata odotellessa tuli hyvä mieli niitä katsellessa.

Tässä minun kasvimaan aloitukseni viime kesältä. Todellista pienviljelyä ; ) Muutimme vasta edellisenä syksynä tähän torppaan, jossa kaikki muinaiset kasvimaat olivat heinittyneet pois. Tässä sain ensiapua kasvatusvimmaani. Kuva on alku kesältä, hyvin tässä retiisit ja persiljat kasvoivat. Tillit hakkasi jatkuva sade hengiltä. Vanha punkka löytyi ladon takaa ja pohjan puhki ruostuminen oli vain eduksi märkänä kesänä. Laitoin alustaksi vanhaa kangasta estämään rikkaruohojen juurten nousemista ylös, mutta läpäisemään veden valumista maahan.

9 kommenttia:

 1. Kiva että tulit mukaamme, tervetuloa ! Tuo on todellakin ollut sananmukaisesti pienviljelyä, hauska ja hyödyllinen idea, niin ja kaunis.

  VastaaPoista
 2. Hauska idea! Mullakin on tuollainen punkka, pidin siinä kesällä kesäkukkaruukkuja. Minäkin tykkään penkoa varastoista ruosteisia ja vanhoja astioita. Ties mitä aarteita sinäkin vielä löydät!

  VastaaPoista
 3. Niinpä! Vanhaan aikaan kun mitään ei heitetty pois, turhat romut vietiin vaan ladon taakse ; ) Piikkilankaa olis kerätolkulla ainakin.

  VastaaPoista
 4. Varmasti istuttaisin itsekin tollaseen jotain jos jostain sais vaan. Mä olen lasten vanhan hiekkalaatikko kehikon tehnyt itselleni vihannesmaaksi. Muurahaisia vaan niihin tuli kovasti, tykkäsivät asustella sitä laatikon reunassa.

  VastaaPoista
 5. Kekseliäs idea tämäkin, kuten monet muutkin, joita olen viime päivinä käynyt blogistasi lukemassa.

  VastaaPoista
 6. Heh, toi olisi sopivan kokoinen kasvimaa mullekin, kun en juuri hyötykasveja harrasta ;) Kiva idea.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana.. Kiva idea kerrassaan..

  VastaaPoista

Olemme iloisia kaikista kommenteista, olet tervetullut uudelleen !