12.5.2015

Kransseja ja rikkinäisten tavaroiden tuunausta puutarhaan


Näihin äitienpäivälahjoiksi menneisiin pajukransseihin hyödynsi kirppikseltä ostettuja eri värisiä kynttilämansetteja. Irrotin silkkikukat irti ja sommittelin uudestaan, liimaus onnistui hyvin kuumaliimapistoolilla.


Jo viime kesänä näin Pinterestissä kuvia  pikkuisista puutarhoista, joihin oli hyödynnetty rikkinäisiä saviruukkuja. Idea oli jäänyt mieleen - niinpä kömpelyyttäni pari rikkomaani ruukkua ei päätynytkään salaojiksi toisten ruukkujen pohjalle vaan...


Tämä versio on vielä vähän alkuvaiheessa - katsotaan mitä siitä loppujen lopuksi tulee. Sammalkin näyttää nyt vähän ruskealta, mutta jospa pienen kastelun jälkeen se intoontuu viheriöimään.

Kukkapenkkejä perkatessani muistin jaloritarinkannukseni, joka kasvaa kesän mittaan yli toista metriä korkeaksi.  Eipä hätää - romuvarastooni oli ilmestynyt tämä rikkinäinen tuoli vain ideaa odottamaan. Siitäpäs sain oivan tuen tökkäämällä sen multaan kukan viereen. Pieni pyöreä kehys nojassa vain odotti, että lisään siihen pienen kirkkaan kristallin roikkumaan! Nyt jäämme tämänkin kukkasen kasvua odottelemaan.


Oikein mukavaa viikonjatkoa kaiken värisille peukaloille - tämä viherpeukalo rientää ulos puutarhahommiin!

11 kommenttia:

 1. Tuoli onkin kasvitukena hieno idea.

  VastaaPoista
 2. Liisan kotona12.5.2015 17.42

  Hauskoja ideoita :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja ideoita ja hyödyllistä kierrättämistä. Minulla on yksi sängyn pääty odottamassa varastossa, saa nähdä mihin sen sijoitan.

  VastaaPoista
 4. Kaikkea kivaa voi "romuista" tehdä ja hyödyllistäkin!

  VastaaPoista
 5. Täällä on ruukku rikkoutunut hyvin, minun ruukkuni rikkoutui liikaa, mutta toivon, että kasvit pitää sen kasassa

  VastaaPoista
 6. Minulla on puolitekoinen kranssi uunin päällä ja en ole saanut inspistä mitä siihen laittaisi koristeeksi.Nyt pitääkin tehdä se valmiiksi;)

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kaikille kommenteistanne - kierrätyksestä saa itselle kyllä niin hyvän mielen! Ja aina saa persoonallisen luomuksen aikaan. Kiva, että voin inspiroida teitäkin. Siitä sängynpäädystä tuli mieleen, että eikös täälläkin ollut joku tehnyt puutarhapenkin semmoisesta? Itsellä olisi odottamassa 4 kpl koristeellisia aidan kaiteita ideointia...Mukavaa puutarhastelua ja kierrättämistä kaikille!

  VastaaPoista

Olemme iloisia kaikista kommenteista, olet tervetullut uudelleen !