30.12.2014

Himmeleitä minikoossa


Sain tuossa taannoin idean - mitäpä jos tekisi himmeleitä ihan minikokoisina!

Olisi nopeita valmistaa, eikä olkeakaan tarvitsisi kovin paljoa. Minihimmeleitä tekisi äkkiä useammanlaisia, jotka voisi ripustaa vaikka sieväksi ryhmäksi tai riviin. Joulukuusenkoristeiksikin nuo sopisivat hyvin - sitten ensi jouluna :)

Eipä muuta kuin tuumasta toimeen, kun kaapista sattui löytymään sopivasti vanhoja olkiakin.

Parasta puutarhasta -blogissani on asiasta vähän lisää, ja netistä löytyy runsaasti ohjeita erilaisten ja -muotoisten himmeleiden valmistamiseen. Hauskaa puuhaa, kannattaa kokeilla!

10 kommenttia:

 1. DIY tuikkukipoista himmeli-ohje löytyy , jos ei olkia ole käsillä ja haluaa kestävämmän, Liisan kotona-blogista.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen asetelma pieniä himmeleitä. Kiitos mimon mamille :) samoilla kuutioilla on oma tuikkukippohimmelini tehty. Helppo tehdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea tuo tuikkukippohimelisi! Meikäläisellä saattaisi kyllä loppua kärsivällisyys ja tuikkukipotkin kesken - paitsi miksei senkin voisi tehdä tällaisessa minikoossa?

   Poista
 3. Jes...eipä ole vaikea säilyttää noita minihimmeleitä....kiva kokoelma.

  ☆☆☆Idearikasta uutta vuotta ☆☆☆

  VastaaPoista
 4. These look lovely hanging in your window, each row a different design. Beautiful.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kivoista kommenteistanne! Tässä sormet syyhyää kokeilla erilaisia monenmuotoisia minihimmeleitä - tähden mallisia ja muita, mitä ei ole aiemmin isoina himmeleinä tullut tehtyä.

  VastaaPoista
 6. Himmelit on aivan ihania, ostin itselleni joululahjaksi himmeli-kirjan ja tarkoitus olis käydä järviruokoa keräämässä, jahka ensin ehkä pilleillä tekemään opettelen :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta :) Itse innostuin himmeleistä joskus parikymppisenä. Sitten tuli elämän ruuhkavuodet ja useamman vuosikymmenen tauko. Nyt on ollut ihanan nostalgista palata pitkästä aikaa noiden vanhojen tuttujen juttujen pariin, vähän uudelleen tuunattuina!

   Poista

Olemme iloisia kaikista kommenteista, olet tervetullut uudelleen !