7.10.2014

Betonista roihuille alusta, perhosia ja leppäkerttuja
Minä olen hurahtanut tuohon betoniin ja tehnyt kaikenlaista sekä sisälle, että ulos ja kun pussin pohjalla oli vielä betonia niin poltteli sen verran, että oli pakko vielä tehdä jotain.Kirppikseltä löysin kivan vuoan, mistä tein roihuille alustat. Lidlissä oli silikonivuoka, missä oli mm perhosia ja leppäkerttuja. Siihen valoin koristeet.Perhonen lensi syksyiseen asetelmaan. Liimasin siihen kiinni puisen grillitikun ja tökkäsin sen ruukkuun.

8 kommenttia:

 1. Hienot kynttiläkipot. Kuinka sitä toiset keksiikin kaikkea kaunista...

  VastaaPoista
 2. Olipas söpöt kipot! Millä maalilla olet maalannut ne? Lidl taitaa olla askartelijoiden aarreaitta, sieltä kuulee löydettävän kaikenlaista - samoin kirppiksiltä!

  VastaaPoista
 3. Tuo roihualusta on napakymppi ! Roihu pysyy myös hyvin paikallaan, ulkoroihuistahan on saanut monta tulipaloa alkunsa, kun tuuli saattaa niitä siirtää. Hih, hauska nähdä koristeesi, ostin nimittäin saman silikonivuoan Liiteristä heti kun sen näin :D

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava tuo vuoka , muotiksi roihulle !!! Täytyy pitää silmät auki josko jostain löytäisin vastaavan ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Kirpparilta löytää edullisesti monenlaisia vuokia, kunhan pitää silmät auki. Ihastuin tuohon vuokaan niin, että se oli pakko ottaa mukaan. Vuoista saa betonitöissä vaikka mitä. Olen tehnyt mm valokuvakehyksiä seinälle. Lidlistä saa kyllä monenlaista askarteluun sopivaa. Yleensäkin silikonivuoat ovat kaikista parhaita betonitöihin. Betoninen alunen pysyy paikallaan eikä kuumene. Olen poltellut roihuja ihan puuterassilla eikä betoni kuumene. Maalina käytän betonille sopivaa kuten Betoluxia tai Yki-sokkelimaalia. Ne kestävät ulkonakin.

  VastaaPoista
 6. Meinasinkin kysyä, että maalasitko vai laitoitko värin suoraan betoniin...
  Musta näyttää vaihteeksi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin musta erottuu lumesta talvella. En tiedä, millä muulla voi betonia värjätä kuin maalilla ja rautaoksidilla, joita olen käyttänyt.

   Poista
 7. Täällähän on ihan vallan mahdottoman hienoja ja mitä mielenkiintoisimpia ideoita. Siis upeita luomuksia ja kauniita kuvia.
  Josko nyt saisin vähän virtaa synkkään perjantai päivään ja jaksaisin alkaa siivoilemaan oikein urakalla. :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kaikista kommenteista, olet tervetullut uudelleen !