3.6.2014

Hymyilevä kukkapenkki ja reunusseppele.Uuden kotini piha on ränsistynyt ja varjoinen. Ns ruusupenkin perkasin haavanvesoista ja seurailen nyt, vieläkö ruusut toipuvat ja innostuvat kasvamaan, vai pitääkö keksiä jotain tilalle. (jos kenellä on ruusujen elvytysvinkkejä, niin otetaan vastaan ilolla.)

Ruusujen eteen kyhäsin kokeilu kukkapenkin. Jos tuossa joku alkaa menestymään, niin sitten ensi kesänä voin laajentaa aluetta. Reunukseksi hain suuren nyytin pajunvarsia läheisen pellon ojasta ja sidoin niistä matonkuteella jättiseppeleen kukkapenkkini ympärille. Muutaman kesän se siinä saattaa kestää ja sitten maatuu mitään jätettä jättämättä.

Semmoista ekologiaa. Eikä maksanutkaan mitään ; )

5 kommenttia:

 1. Upean yksilöllinen kukkapenkin reunus!

  VastaaPoista
 2. Ja hymyilevä Tanni täällä - No, kyllä niitä ideoita sinultakin tupsahtelee - mahtava toteutus ja niinkuin sanoit ihan ilman rahaa=)

  VastaaPoista
 3. Kierrätys on parhautta! Kätevä idis.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva blogi :) Lisäänkin tämän seurattaviini.

  VastaaPoista
 5. moi.katselen puutarhasivujasi ja tuosta pajuaitauksesta vaan että se saattaa alkaa kasvamaanki koska kun laittaa pajusta katkottuja oksia vaan maahan ni ne tekee lehtiä eli juurtuvat itsekseen koitapa jotenki tunkea niitä oksien päitä maahan ni ei tiedä mitä ens keväänä sieltä puskee.upeita ideoita sulla,jeee

  VastaaPoista

Olemme iloisia kaikista kommenteista, olet tervetullut uudelleen !