3.11.2013

Voittaja on.... ja kirjoitellaanpa jouluaskarteluista!

Kirja Betonia ja kirppislöytöjä on arvottu. Käytin arpojana sivustoa random.org, joka arpoi voittajaksi nron 11 eli Pirkon ! Onnea !

Kyselin samalla, että mitä toiveita lukijoilla on blogin suhteen. Joissain kommenteissa toivottiin talvisia ja jouluisia askarteluvinkkejä. Koska blogin varsinaiseen aiheeseen liittyvät puutarhavinkit ovat tähän aikaan vuodesta vähäisiä, niin tehdäänpä niin, että sallitaan myös jouluaskarteluvinkit ja piparkakkutalojen kuvat ! Jotta nämä pelkästään sisätiloihin kuuluvat joulujutut pysyisivät erikseen puutarha-askarteluista, kirjoittajat käyttäkää näissä kategoriana vain sanoja "Jouluaskartelu" ja "Piparkakkutalot", kiitos. Toivon paljon joulujuttuja ! Antakaahan palaa kiitos :)

Tämä vielä uudelleen muistutukseksi:
Blogikirjoituksia ovat tähän asti julkaisseet vain bloggaajat, jotka ovat liittyneet kirjoittajaksi. Ajattelin, että voin hyvin julkaista myös muiden ideoita välittäjänä. Eli kun sinulla on hyvä idea, jonka haluat jakaa, niin sinun ei välttämättä tarvitse liittyä vakituiseen kirjoittajakaartiin, ellet sitä halua. Lähetä silloin sähköpostiini juttusi teksteineen ja valokuvineen, ja kerro myös oikea nimesi sekä haluamasi nimimerkki/nimi blogikirjoitukseesi. Julkaisen juttusi sitten täällä blogissa ja Facebook-sivullamme muidenkin iloksi.


11 kommenttia:

 1. onnittelut voittajalle ja jään kyllä mielenkiinnolla odottelemaan jouluisia askartelujuttuja.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, olempas tosi onnekas :)

  VastaaPoista
 3. Jippii - ihanaa, tosi kiva että voidaan jakaa askartelujuttujakin täällä!!!

  VastaaPoista
 4. Joo kaikki jouluiset askarteluvinkit olisi kivoja.

  VastaaPoista
 5. Kiva, että tänne tulee talvellakin katseltavaa. Onnea Pirkolle!

  VastaaPoista
 6. Heips!
  Nyt löytyi ihan PARAS piha/puutarhablogi seurattavaksi! AIVAN MIELETÖN IDEA ja tosi inspiroivia kuvia ja juttuja ihmiset!!! Kiitos, jään seuraanne :)
  t. Meri

  VastaaPoista

Olemme iloisia kaikista kommenteista, olet tervetullut uudelleen !