20.6.2013

Lipastosta kasvimaaksi

Mahtavaan blogiin, tee se itse puutarhaan, pääsin minäkin kirjoittajaksi, joten pakkohan se oli kuvata omastakin pihasta kierrätysideaa.. :)

Lipasto ei ole kotoa, vaan työpaikalta. Tuossa talvella huoltomiehemme oli sitä roskikseen kantamassa kun jalat olivat lohjenneet. Äkkiä siihen väliin juoksin, että "ei ei ei mä vien sen kotiin!". Hivenen oma mies nikotteli, kun raijasin tämän elämää nähneen laatikoston alakertaan, varsinkaan kun minulla ei ollut mitään käsitystä mitä sillä tekisin! Mutta olin varma, että kyllä minä jotain kivaa tästäkin keksin.

Ja niin keväällä taimien ponnistella olohuoneen ikkunalla päätin, että tästähän tulee mahtava kukkaruukku.. Ja sitten, että eikun tässä kasvatinkin salaatteja.. No loppujen lopuksi tähän kotiutuivat kesäkurpitsat. Neljä tainta tähän istutin. Multatila jää kovin matalaksi, mutta kokeilenpa kuitenkin. Ainakin ovat kovasti kasvaneet, kukkivat ja jo pienen pieniä kesäkurpitsan alkujakin näkyy.. Vaikka Neo aina välillä törmää tähän, sijaitsee näet takapihalla, eli toisin sanoen koirapihalla.


Oikein ihanaa juhannusta kaikille! Viettäkää se turvallisesti!

7 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta myös sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Siis ootko hän ketä luulen...lipasto näyttää tutulta...:))

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa mukaan sinä ja muutkin mukavat uudet kirjoittajat ! Hienoa, että lipasto sai vielä mahdollisuuden. Meillä on sama juttu, siippa ei niin välitä kaikista pelastamistani ihanuuksista. Mutta aika monessa kaatikselle menossa olevassa onkin vaikka mitä mahdollisuuksia :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana - ja ihanaa että sai uuden elämän teidän pihalta! Meillä vähän sama juttu, että Isäntä ensin vastustelee, mutta kun jotakin olen saanut aikaiseksi niin toteaakin " että hyvältä näyttää", eikä ehkä enään niin paljon vastustele mun hurahduksia kuin ennenmuinoin. Ihanaa Mittumaariaa sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Kiva idea, meillä myös minun kokeilujani monesti on ensin ihmetelty ja vähätelty, mutta sitten se onkin ihan hyvä ja hyväksyttävä juttu.
  Hyvää jussia tälle mainiolle blogille ja kirjoittajille.

  VastaaPoista
 6. Upee juttu!

  Kekseliästä ja levollista juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Oi, miten kaunis lipasto. Harmi, että oli niin huonossa kunnossa, ettei voinut enää korjata käyttöön... :(
  Mutta nyt näillä kurpitsoilla on varmasti arvokkain kasvualusta ikinä :)

  VastaaPoista

Olemme iloisia kaikista kommenteista, olet tervetullut uudelleen !