25.6.2013

Köynnöskehikko

Isäntä teki vanhoista harjateräksistä köynnöstuen, jossa tällä hetkellä molemminpuolin kasvaa ruusupavut. Purettiin vanha kellari niin sieltä näitä löytyi, isäntä viiteliäänä miehenä hakkas nuo kaikki suoriksi (vaikka mulle olis kelvannut ne vinotkin tohon.) ja hitsas ne tuossa paikalleen kiinni. Ovat tuollaiset ruosteisen likaiset.
Laitin tuohon tunnisteeksi myös betoni ja kiveykset ja reunakivet. Tuo laatoitus on tehty ihan luonnonkivistä ja raparperilehti laattoja siellä on myös muutama mukana. Reunakivien kuten myös tuon soran alla on kangasta.Mulla olikin aikaisempi kuva tästä polusta toisesta suunnasta otettuna jossa esittelin raparperilaattoja. Tähän on tullut sen jälkeen lisää tota polkua ja nuo reunakivet ja kehikko.

9 kommenttia:

 1. Kiva ! Rustiikkinen ja kevyt, siten että köynnökset pääsevät pääosaan. Mäkin vähän väliä ehdottelen isännälle erinäisiä projekteja, mutta hitsausvehkeet harmi vaan puuttuvat. Osaava isäntä sinulla !

  VastaaPoista
 2. Ompa ihana. Ne hitsauslaitteet olis kyllä tarpeen meilläkin. Onko tuo sitä paksumpaa harjaterästä? Se ohuempi ei taho pysyä pystyssä millään, jouduin seipäillä tukemaan. Toisaalta saako paksumpaa käsin ees taivutettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei toi harjateräs ihan mitään ohutta ole... Mut ei varmaan mikään ruusu siinä pysyis et kyllä se heiluu.
   Vasaralla isäntä niitä suoristeli.

   Poista
 3. Tuollaista isäntää täälläkin kaivattaisiin. Ruosteisuus on nyt muotia ja ihan kivan näköistä. Muutenkin tuosta alueesta on tulossa todella hieno.

  VastaaPoista
 4. Nää on niin mukavia juttuja. Rauta kaikkineen sopii niin puutarhaan.

  VastaaPoista
 5. Toihan on tosi tukevan näköinen, verrattuna niihin kaupan hepposiin kaariin.
  Nuo alemmat vanhat vanteet on myös mahtavat.
  Ihania ideoita.

  VastaaPoista
 6. Ruosteiset jutut on aina hienoja! Tykkään.

  VastaaPoista
 7. todella kaunis,laitathan sit uusia kuvia kun pavut ovat kasvaneet isommiksi:)) tykkään myös noista luonnonkivistä.

  VastaaPoista

Olemme iloisia kaikista kommenteista, olet tervetullut uudelleen !